Ontdek de Hoeksche Waard

Wilt u een fietstocht maken door de prachtige Hoeksche Waard? Vanaf 10 euro per dag huurt u een fiets bij Klein Tweewielers en ontdekt u fietsend ons groene eiland.

Voor het huren van een fiets of e-bike gaat u naar www.kleintweewielers.nl/fietsverhuur/ of komt u naar de winkel aan de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp. Bij het afhalen wordt de fiets voor u afgesteld zodat u ontspannen kunt genieten van uw fietstocht.

En krijgt u pech onderweg? Na een belletje naar de winkel zorgen wij ervoor dat u wordt geholpen en weer verder kunt. Ook bij de fietsverhuur mag u rekenen op onze service.

Op uw huurfiets door de Hoeksche Waard

Als fietsliefhebbers hebben wij tal van tips voor u om de Hoeksche Waard te ontdekken. Wilt u een kort rondje of het hele eiland over? Misschien een tussenstop op het eiland Tiengemeten? Wij wijzen u graag de weg!
Jaarlijks organiseren wij met diverse partners de 8HW Tourcyclo. Een mooi fietsevenement dat u over het hele Hoeksche Waardse eiland voert. Een prachtige rit om op uw eigen fiets of een gehuurde fiets op de mooiste plekjes in de Hoeksche Waard te komen.

Lekker fietsen, ontspannen en genieten van de natuur kan voor een voordelig tarief op een huurfiets of e-bike. De tarieven voor de daghuur zijn:

– Daghuur fiets: € 10,00
– Daghuur e-bike: € 17,50

Voor vragen of huurtarieven voor een langere periode belt u met 0186 – 65 39 00 of klik hieronder en boek direct online uw huurfiets.

Reserveer uw huurfiets

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:08:30 tot 18:00 uur
Woensdag:08:30 tot 18:00 uur
Donderdag:08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag:08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag:08:30 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten

Contactgegevens

Numansdorp, dat samen met Klaaswaal de gemeente Cromstrijen vormt, is het jongste dorp in de Hoeksche Waard. Het is genoemd naar de eerste ambachtsheer Mr. Gerard Numan, secretaris van Keizer Maximiliaan van Oostenrijk. Als dank voor lange jaren trouwe dienst, kreeg hij de erfpacht van de uiterwaarden, aanwassen en rietvelden ten zuiden van Westmaas tot aan het Hollands Diep.

De Dorpshaven en Veerhaven van Numansdorp hebben naast vaste ook passantenplaatsen. Bij het strandje aan het Haringvliet kun je zwemmen, surfen en zeilen. Voor hengelaars zijn er tal van goede visstekken in de omgeving.

Blijven slapen!

Hotel Opus One

Boutique Hotel Opus One

Het sfeervolle Boutique Hotel Opus One ligt in de gezellige winkelstraat van Numansdorp in de Hoeksche Waard. Op loopafstand van de binnenhaven staat het 19e eeuws monumentaal pand dat met heel veel zorg en smaak is verbouwd tot een gerieflijk hotel. > Naar de website.

B&B De Schuur Inn

B&B De Schuur Inn

Bed & Breakfast ‘De Schuur Inn’ is wakker worden van de stilte aan één van de mooiste dijken in de Hoeksche Waard en genieten van een heerlijk ontbijt in het vrijstaande gastenverblijf of bij mooi weer op het overdekte terras met uitzicht over de polders. > Naar de website.

B&B De Dijk

B&B De Dijk

Zuid Beijerland bij familie van Gendt is nooit meer hetzelfde nadat u bij ons bent geweest. Vriendelijkheid, gastvrijheid, hygiëne, een ruime kamer met boxspring bedden, eigen badkamer, keuken, ingang en een tuin met uitzicht over de polders maakt een verblijf tot een ultieme ervaring. > Naar de website.

Pin It on Pinterest

Share This